Fietsonderdelen & fietsverhuur Loos

Fietsonderdelen & Fietsverhuur Loos te Pelt is een kleine onderneming die zich ten volle inzet in de verkoop van allerhande fietsonderdelen, accessoires, tassen, fietsendragers,… en in de verhuur van elektrische fietsen.


Over ons

Het begrip “Elektrische fiets” is tegenwoordig niet meer weg te denken in onze samenleving. Ook de verhuur ervan is enorm populair geworden en menig fietsliefhebber wil genieten van een “duwtje in de rug”. Fietsverhuur Loos heeft hierin een ruim aanbod aan fietsen, allen uitgerust met een degelijk kwalitatief elektronisch gedeelte.

Onze verhuur richt zich voornamelijk tot de fietstoerist maar steeds vaker leveren we aan hotels, B&B’s, VVV-kantoren en bedrijven. Door onze interessante formules wordt zelfs het “woon-werkverkeer” een aangename optie.

Bovendien hebben we een goede samenwerking met toeristenbureaus uit omliggende steden en gemeentes.

Koningin5-e1666103465705-768x1024

Goedgekeurd door... onze Koningin!

Onlangs mochten we heel bijzondere gasten verwelkomen bij Fietsverhuur Loos: niemand minder dan Koningin Mathilde ontdekte het prachtige Limburgse fietslandschap in de herfstkleuren, en dat deed ze op onze ebikes. Als trotse verhuurpartner hebben we alles in het werk gesteld om de koningin een aangenaam bezoek aan onze provincie te bezorgen!

Onze partners / verhuurpunten

  • Vakantiewoning ’t Kieveld, Peer
B&B Villa Christina, Hamont-Achel
B&B Villa Christina, Hamont-Achel

Fietsroutenetwerk Limburg

Vanuit het afhaalpunt in Pelt (Sint-Huibrechts-Lille) kan u direct aansluiting vinden op het alom bekende fietsroutenetwerk in Vlaanderen met een grensoverschrijdend fietspad naar onze noorderburen in Nederland!

U krijgt steeds bij de huur van onze fietsen een duidelijke en overzichtelijke uitleg over het gebruik van dit fietsroutenetwerk.

Het dichtstbijzijnde knooppunt is 204. (+/- 800 m).

toerisme_limburg_large