Fietsonderdelen & fietsverhuur Loos

Fietsonderdelen & Fietsverhuur Loos te Pelt is een kleine onderneming die zich ten volle inzet in de verkoop van allerhande fietsonderdelen, accessoires, tassen, fietsendragers,… en in de verhuur van elektrische fietsen.


Over ons

Het begrip “Elektrische fiets” is tegenwoordig niet meer weg te denken in onze samenleving. Ook de verhuur ervan is enorm populair geworden en menig fietsliefhebber wil genieten van een “duwtje in de rug”. Fietsverhuur Loos heeft hierin een ruim aanbod aan fietsen, allen uitgerust met een degelijk kwalitatief elektronisch gedeelte.

Onze verhuur richt zich voornamelijk tot de fietstoerist maar steeds vaker leveren we aan hotels, B&B’s, VVV-kantoren en bedrijven. Door onze interessante formules wordt zelfs het “woon-werkverkeer” een aangename optie.

Bovendien hebben we een goede samenwerking met toeristenbureaus uit omliggende steden en gemeentes.

Partners / Verhuurpunten

B&B Villa Christina, Hamont-Achel
B&B Villa Christina, Hamont-Achel
  • Vakantiewoning ’t Kieveld, Peer

Fietsroutenetwerk Limburg

Vanuit het afhaalpunt in Pelt (Sint-Huibrechts-Lille) kan u direct aansluiting vinden op het alom bekende fietsroutenetwerk in Vlaanderen met een grensoverschrijdend fietspad naar onze noorderburen in Nederland!

U krijgt steeds bij de huur van onze fietsen een duidelijke en overzichtelijke uitleg over het gebruik van dit fietsroutenetwerk.

Het dichtstbijzijnde knooppunt is 204. (+/- 800 m).

toerisme_limburg_large